onsdag den 23. september 2009

Ære være dit minde

Min veninde gennem 13 år -Vibeke Sørensen, er stille sovet ind efter mange års kamp mod Bryst kræft.

Ære være dit minde.

Kæreste Vips

Jeg vil savne din latter og dit dejlige positive sind. Alle vores sjove ture i byen, på tequila mm. Vores "sommerferier" på Skandeborg Festivalen, - (man tager jo ikke sand med til sahar a)vores Studiekreds ture og den gode kollega du var.Altid har du bakket mig op når jeg var nede-Under min skilmisse var du den, der blev der også efter at stormen havde lagt sig... og da jeg mødte Jens.
Alt alt for tidligt stod det klart både for dig og alle omkring dig, at din kamp mod kræften var tabt på forhånd. Du havde den mest agressive form og den bredte sig rundt i din krop med fuld ekspress på. Men du var Sej!! gang på gang klarede du endnu en omgang, men natten til Søndag måtte du give op. Jeg håber du har det godt og er glad hvor du er nu....Jeg vil sådan savne dig. Knus

fredag den 18. september 2009

Kort kort kort

Så er der gang i rester igen -bliver nødt til at rydde ud og har en hemlig mission - håber jeg kan få solgt nok til at tage Jens med til Rom eller Milano i nov... 2 dage -5000 med fly og hotel!
Der skal altså nogen kort til!




Tak for jers søde kommentare om Prinsessen!!!! hold op jeg har det skidt med at arbejdet snart truer forude. SUK!

søndag den 13. september 2009

Bare lidt Unik-ke julekort

jeg har været igang med julekort - med det nye papir fra Imaginice....... Det er bare super sødt.








også lige en grine bider.....................


søndag den 6. september 2009

Kort og Baby bogskursus 1.

Klokken ti i formiddag troppede 5 søde tøser op hos mig og skulle lave babybogskursus. De fik et lækkert sæt med en paper pad, og nogle hele ark og en del karton, bånd, scrappers rings og gennemsigtige sider.... Desværre nåede de ikke at blive helt færdige, så vi har lavet en dag mere -den 16 hvor de kommer og laver det færdigt!


Louise, Signe Tina og Mette knokler løs.


Og Pernille dukkede op dagen efter hendes Polterarben -se det er en Scrapper!!!
Mette knoklede også løs..........



Og så lige Mettes fødselsdags kort - som hun med det samme sad og vendte og drejede...Det syntes jeg altså var lidt sjovt!





fredag den 4. september 2009

Billeder af unger og et enkelt kort.

Her lige et par billeder af de mindste.... tulle er nu 7 mdr. og Elias 7 år....Billederne er fra i lørdags, da vi var på tur i Bistrup og omegn...


Elias agere fotomodel i sit nye tøj!


og sidst -mit kort til scrapsisters kort udfordring ! Farverne skulle være Blå, Turkis og beige
God weekend

torsdag den 3. september 2009

første bidrag til MIN cj...

Jeg har modtaget første bidrag til min CJ om venskaber - fra Nikolette.... Det er bare såååååå sødt og de citater fra Plys hun har lavet med og om er bare så rammende - måske bortset fra - Hvornår har du sidst hoppet over en ven -citat tigerdyret.

Den er bare såååå sød! glæder mig til at sætte dem i bogen!


Ellers sker der det i mit liv - ha ha at jeg er ved at gøre klar til kursus søndag! 5 piger kommer -så det bliver hyggeligt.

Godnat